Locatie

Wonen te midden van de bedrijvigheid van de Randstad, maar in de rust, ruimte én vrijheid van het landelijk gebied. Met uitzicht op het water van de Waal, in een gebied waar de flora en fauna floreert. En waar de kalmte én het rustieke woongenot desgewenst in een oogwenk te verruilen is voor een uitstapje naar de bruisende activiteit van het stadsleven.

Aangepast van manege tot een uniek woning- bouwproject. Een herontwikkeling tot stand gebracht op particulier initiatief van de huidige eigenaren, die het wonen in het buitengebied een impuls hebben gegeven.

Met een gemeenschappelijke brink en oprijlaan is het Hof van Waelsicht via de Pruimendijk uitstekend aangesloten op het regionale wegennet. Hierdoor ligt Rotterdam, met haar musea, restaurants en uitgaansgelegenheden als het ware om de hoek. Wooncomfort en rust, maar wel met alle voorzieningen in de onmiddellijke nabijheid, dat maakt het Hof van Waelsicht een heerlijke locatie.

Ridderkerk

Ridderkerk telt ruim 46.000 inwoners en behoort tot het metropoolgebied van Rotterdam. Naast het stedelijk karakter heeft de plaats ook een ‘groen’ uiterlijk, met ruimte voor recreatie. Inclusief fraaie fietsroutes en ontspanning op en aan het water.


Grotere kaart weergeven